ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Προϊόντα

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Camino Design, μια οικογενειακή επιχείρηση έχει δεσμευτεί να παράγει θερμότητα εύκολα, οικονομικά, με περιβαλλοντική ευθύνη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων παρέχοντας παράλληλα λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα της θέρμανσης

ΔΙΑΜΠΕΡΗ ΕΣΤΙΑ EFT 1000

Επίπεδη monobloc διαμπερές εστία με 2 συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες. Χαρακτηρίζεται από το μεγάλο εμβαδόν του χώρου καύσης και από τη μεγάλη απόδοσή του. Η γραμμική του σχεδίαση σε συνδυασμό με την πανοραμική προβολή της φωτιάς και την ικανότητά του να τοποθετείται στο κέντρο ενός χώρου, το καθιστούν κατάλληλο για μοντέρνο και εξεζητημένο design. Διατίθεται σε φυσική ροή ή με αερόθερμο.
Flamme Verte

ΠΡΟΪΟΝ: EFT 1000

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Τζάκια ξύλου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: CAMINO DESIGN

Quick info

Κωδικός προϊόντος: EFT 1000 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Το βασικό πλεονέκτημα των εστιών CAMINODESIGN είναι η υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση που επιτυγχάνεται από την άριστη ικανότητα ρύθμισης της καύσης, τόσο από την εισαγωγή αέρα και την δευτερεύουσα καύση, άλλα και από το ρυθμιζόμενο διάφραγμα έκτροπης καυσαερίων αγγίζοντας στις αερόθερμες εκδόσεις το 75%  του καταναλωμένου καυσίμου. Σε όλα τα μοντέλα κατ’ επιλογή προστίθεται το σύστημα του θερμοθάλαμου, το οποίο περιλαμβάνει ένα πρόσθετο περίβλημα περιμετρικά της εστίας που με την βοήθεια βεντιλατέρ, συμβάλει στην μεγίστη δυνατή εκμετάλλευση του θερμού αέρα με δυνατότητα προώθησής του σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. Το βεντιλατέρ βρίσκεται τοποθετημένο σε ειδικό μίκτη, όπου ο αέρας από το εξωτερικό περιβάλλον αναμειγνύεται με τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού, διατηρώντας έτσι την αρχική του υγρασία με αυξημένη απόδοση θερμότητας και εξαλείφοντας το φαινόμενο της ξήρανσης του αέρα.

Λεπτομέρειες

  • Ισχύς: 4 -... 15 kw
  • Απόδοση: 75 %
  • Υλικό κατασκευής: IRON
  • Διαστάσεις εστίας: 93LcmX55,6cmH
  • Βάρος: 338Kg

Downloads