ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Προϊόντα

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Camino Design, μια οικογενειακή επιχείρηση έχει δεσμευτεί να παράγει θερμότητα εύκολα, οικονομικά, με περιβαλλοντική ευθύνη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων παρέχοντας παράλληλα λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα της θέρμανσης

CERCHIO SL 519

Monoblock κυκλική εστία με μεγάλης ακτίνας κυκλικό τζάμι και πολύ καλή ορατότητα της φωτιάς από όλα τα σημεία του σπιτιού. Οι εσωτερικές διαστάσεις της εστίας επιτρέπουν την τοποθέτηση καυσόξυλων με μεγάλο μέγεθος το οποίο αποτελεί πολύ καλή επιλογή για όσους επιζητούν ένα τζάκι ως λύση θέρμανσης. Τοποθετείται σε γωνία αλλά και σε ευθεία και διατίθεται σε φυσική ροή ή με αερόθερμο και δυνατότητα εγκατάστασης ενός ή δύο ανεμιστήρων.
Flamme Verte

ΠΡΟΪΟΝ: CERCHIO 519 SL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Τζάκια ξύλου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: CAMINO DESIGN

Quick info

Κωδικός προϊόντος: CERCHIO 519 SL Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Το βασικό πλεονέκτημα των εστιών CAMINODESIGN είναι η υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση που επιτυγχάνεται από την άριστη ικανότητα ρύθμισης της καύσης, τόσο από την εισαγωγή αέρα και την δευτερεύουσα καύση, άλλα και από το ρυθμιζόμενο διάφραγμα έκτροπης καυσαερίων αγγίζοντας στις αερόθερμες εκδόσεις το 75%  του καταναλωμένου καυσίμου. Σε όλα τα μοντέλα κατ’ επιλογή προστίθεται το σύστημα του θερμοθάλαμου, το οποίο περιλαμβάνει ένα πρόσθετο περίβλημα περιμετρικά της εστίας που με την βοήθεια βεντιλατέρ, συμβάλει στην μεγίστη δυνατή εκμετάλλευση του θερμού αέρα με δυνατότητα προώθησής του σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. Το βεντιλατέρ βρίσκεται τοποθετημένο σε ειδικό μίκτη, όπου ο αέρας από το εξωτερικό περιβάλλον αναμειγνύεται με τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού, διατηρώντας έτσι την αρχική του υγρασία με αυξημένη απόδοση θερμότητας και εξαλείφοντας το φαινόμενο της ξήρανσης του αέρα.

Λεπτομέρειες

  • Ισχύς: 4 -... 15 kw
  • Απόδοση: 70 %
  • Υλικό κατασκευής: IRON
  • Διαστάσεις εστίας: 82,7LcmX53cmH
  • Βάρος: 260Kg

Downloads