ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Προϊόντα

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Camino Design, μια οικογενειακή επιχείρηση έχει δεσμευτεί να παράγει θερμότητα εύκολα, οικονομικά, με περιβαλλοντική ευθύνη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων παρέχοντας παράλληλα λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα της θέρμανσης

TF 700×600 ROOMDIVIDER

Η σειρά 3 όψεων αποτελούμενη από 4 μοντέλα κατάλληλα να καλύψουν οποιαδήποτε σχεδιαστική απαίτηση. Η δυνατότητα της σειράς TF είναι η εγκατάσταση σε σημεία όπου ο διαχωρισμός 2 χώρων είναι το ζητούμενο με την πανοραμική προβολή της φωτιάς από οποιαδήποτε πλευρά του χώρου. Παράλληλα η θερμική ακτινοβολία από την εστία μεταδίδεται ισόποσα αριστερά-δεξιά και μπροστά. Το πλεονέκτημα της σειράς TF είναι ότι η πόρτα ανασύρεται ολόκληρη προς τα επάνω και οι δύο πλευρές έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν ανεξάρτητα στο πλάι χωρίς την παρουσία  μεταλλικής  υποστήριξης στις γωνίες δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός μονοκόμματου κρύσταλλου με την καθαρή χωρίς εμπόδια επαφή με την φωτιά . Η σειρά TF διατίθεται σε φυσική ροή η αερόθερμο σε 4 μοντέλα με διαστάσεις που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις διαστάσεων που είναι πιθανό να προκύψουν.
Flamme Verte

ΠΡΟΪΟΝ: TF 700X600 ROOMDIVIDER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Τζάκια ξύλου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: CAMINO DESIGN

Quick info

Κωδικός προϊόντος: TF 700X600 ROOMDIVIDER Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Το βασικό πλεονέκτημα των εστιών CAMINODESIGN είναι η υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση που επιτυγχάνεται από την άριστη ικανότητα ρύθμισης της καύσης, τόσο από την εισαγωγή αέρα και την δευτερεύουσα καύση, άλλα και από το ρυθμιζόμενο διάφραγμα έκτροπης καυσαερίων αγγίζοντας στις αερόθερμες εκδόσεις το 75%  του καταναλωμένου καυσίμου. Σε όλα τα μοντέλα κατ’ επιλογή προστίθεται το σύστημα του θερμοθάλαμου, το οποίο περιλαμβάνει ένα πρόσθετο περίβλημα περιμετρικά της εστίας που με την βοήθεια βεντιλατέρ, συμβάλει στην μεγίστη δυνατή εκμετάλλευση του θερμού αέρα με δυνατότητα προώθησής του σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. Το βεντιλατέρ βρίσκεται τοποθετημένο σε ειδικό μίκτη, όπου ο αέρας από το εξωτερικό περιβάλλον αναμειγνύεται με τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού, διατηρώντας έτσι την αρχική του υγρασία με αυξημένη απόδοση θερμότητας και εξαλείφοντας το φαινόμενο της ξήρανσης του αέρα.

Λεπτομέρειες

  • Ισχύς: 4 -... 13 kw
  • Απόδοση: 76 %
  • Υλικό κατασκευής: IRON
  • Διαστάσεις εστίας: 62cmΧ66LcmX49cmH
  • Βάρος: 290Kg

Downloads