ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Υπηρεσίες

ΠΩΛΗΣΗ, ΜΕΛΕΤΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, AFTER SALE SERVICE

ΤΖΑΚΙΑ and more

Οι υπηρεσίες
που σας παρέχουμε

Αναλαμβάνουμε τη πώληση με τη μελέτη, το σχεδιασμό αλλά και την τοποθέτηση του προϊόντος με τη διακόσμησή του, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη πώληση με το after sale service, τη μελέτη, το σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη εγκατάσταση των εστιών, επιλέγοντας για τη τοποθέτηση τους, υψηλής ποιότητας υλικά, επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Εμπιστευτείτε μας……

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και τη κατασκευή με τις διακοσμητικες ιδέες που αρμόζουν στο χώρο πάντα με σημείο αναφοράς το τζάκι. Η πολυετής διατριβή στο χώρο της διακόσμησης μας κάνει να ξεχωρίζουμε για την απλότητα των ιδιαίτερων κατασκευών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Επειδή η εγκατάσταση και η εφαρμογή είναι το ίδιο σημαντικές όπως η εστία που αγοράζετε, δίνουμε τη πιο λεπτομερή και υψηλής ποιότητας κατασκευή χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Με αίσθημα ευθύνης όλες οι εγκαταστάσεις – εφαρμογές πραγματοποιούνται μόνο από το ειδικευμένο συνεργείο μας, με επικεφαλής πάντα προσωπικά το κύριο Παναγιώτη Καρδαρά!

Κατά την ανάθεση του έργου, σας δίνουμε εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της εστίας και όλων των σημείων κατασκευής μας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

(OFFICIAL AFTER SALE SERVICE)

Η εταιρία μας με τη πολυετή ενασχόληση κατασκευής εστιών δημιούργησε ένα μεγάλο όνομα  στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση εστιών ξύλου, πέλλετ και αερίου. Αναλαμβάνοντας επίσημα το κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης όλων των προϊόντων των εταιριών M-design, WANDERS, SUPRA, R.L.D,  η εταιρία μας καλείται να ανταπεξέλθει περήφανα σε αυτή τη πρόκληση.

Σημαντικό: Ως επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρίας M-design για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής έχουμε την τεχνική υποστήριξη και αποκλειστική διάθεση των προϊόντων και ανταλλακτικών της.