ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Προϊόντα

Ενεργειακά τζάκια ξύλου Βελγίου M-design με 8 χρόνια εγγύηση

DIAMOND 1100CR/L

Τζάκι ενεργειακό δυο όψεων (γωνιακό, αριστερό ή δεξί) μακρόστενο εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής, κατασκευασμένο από ατσάλι Corten 4 χιλ. Έχει αυτόματο τάμπερ καπνού έτσι ώστε όταν σύρεται  η πόρτα προς τα πάνω, να ανοίγει αυτόματα η έξοδος του καπνού στη καμινάδα. Κατεβάζοντας τη, κλείνει η διαφυγή των καπναερίων, καίγοντας τα στην εστία. Όλα τα μοντέλα έχουν δευτερογενή καύση, εισαγωγή νωπού αέρα μόνο για τη καύση χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού και σύστημα καθαρού τζαμιού. Εφοδιάζονται προαιρετικά με μοτέρ θερμού αέρα. Φέρει μονοκόμματο τζάμι συρόμενο προς τα πάνω και καθαρισμός του γίνεται σύροντάς το προς τα έξω (βαγονέτο).

Σημαντικό: για αντικατάσταση όλων των ανταλλακτικών υπάρχει προσβασιμότητα από το εσωτερικό της εστίας χωρίς να χρειαστεί άνοιγμα και μερεμέτι στην εξωτερική επιφάνεια (γυψοσανίδα ή άλλη επένδυση).

Flamme Verte

ΠΡΟΪΟΝ: DIAMOND 1100R/L

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: DIAMOND wood

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: M-design

Quick info

Κωδικός προϊόντος: DIAMOND 1100R/L Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τζάκι ενεργειακό δυο όψεων (γωνιακό, αριστερό ή δεξί) που φέρει ενιαίο τζάμι συρόμενο προς τα πάνω. Ο καθαρισμός του γίνεται σύρωντας το προς τα έξω (βαγονέτο).

Λεπτομέρειες

  • Ισχύς: 9 - 15 KW
  • Απόδοση: 83 %
  • Υλικό κατασκευής: STEEL CORTEN
  • Διαστάσεις εστίας: 800X466X300 mm
  • Βάρος: 320kg

Downloads