ΤΖΑΚΙΑ and more

Καρδαράς Παναγιώτης

Αλίμου 93, Αργυρούπολη

6972 843103

210 9940698

kardarastzakia@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Αλίμου 93, Αργυρούπολη   |   τηλ.: 210 9940698

Image Alt

Προϊόντα

Ενεργειακά τζάκια ξύλου Βελγίου M-design με 8 χρόνια εγγύηση

DIAMOND 850DV +

Τζάκι ψηλό διαμπερές εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής, κατασκευασμένο από ατσάλι Corten 4 χιλ. Έχει αυτόματο τάμπερ καπνού έτσι ώστε όταν σύρονται  οι πόρτες προς τα πάνω, να ανοίγει αυτόματα η έξοδος του καπνού στη καμινάδα. Κατεβάζοντας τες, κλείνει αυτόματα η διαφυγή των καπναερίων, καίγοντας τα στην εστία. Όλα τα μοντέλα έχουν δευτερογενή καύση, εισαγωγή νωπού αέρα μόνο για τη καύση χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού και σύστημα καθαρού τζαμιού. Για τον καθαρισμό του τζαμιού η πόρτα ανοίγει με ανάκληση.

Σημαντικό: για αντικατάσταση όλων των ανταλλακτικών υπάρχει προσβασιμότητα από το εσωτερικό της εστίας χωρίς να χρειαστεί άνοιγμα και μερεμέτι στην εξωτερική επιφάνεια (γυψοσανίδα ή άλλη επένδυση).

Εκτός από το τζάμι έχει επιπλέον ενσωματωμένη συρόμενη προς τα πάνω σήτα προστασίας σπιθών σε περίπτωση που επιθυμείτε να το λειτουργήσετε ως ανοιχτό κλασσικό τζάκι.

Επίσης εφοδιάζεται προαιρετικά με το σύστημα Swipe automatic control.

 

Flamme Verteswipe touch

ΠΡΟΪΟΝ: DIAMOND 850DVH +

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: DIAMOND wood

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: M-design

Quick info

Κωδικός προϊόντος: DIAMOND 850DVH + Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τζάκι ενεργειακό διαμπερές που φέρει τζάμια συρόμενα και σήτα προς τα πάνω κι από τις δυο πλευρές. Ο καθαρισμός τους γίνεται με ανάκληση.

Λεπτομέρειες

  • Ισχύς: 5 - 14 KW
  • Απόδοση: 76 %
  • Υλικό κατασκευής: STEEL CORTEN
  • Διαστάσεις εστίας: 779X652 mm
  • Βάρος: 330kg

Downloads